پینت بال کار بازداشتی در تایلند؛ یک ورزشکار یا مامور مخفی؟

منابع رسمی امارات روز گذشته اعلام کردند که اسدی در لیست قرمز اینترپل قرار داشته است و به درخواست پلیس بین المللی در تایلند بازداشت گردید.
پناهنده نیوز – به گزارش رویترز؛ یک منبع رسمی اماراتی اعلام کرده که یک ایرانی مظنون به ربایش یک تاجر انگلیسی ایرانیتبار، در تایلند بازداشت شد و خیلی سریع به امارات مسترد گردید. شخص بازداشت شده همان ورزشکاری است که چند روز قبل خبر بازداشت اسر آمیز او در تایلند منتشر شده بود.
به نوشته ایسنا؛ طبق این گزارش، “علی رحمت اسدی” مظنون ایرانی در ارتباط با اتهام ربایش “عباس یزدان پناه” تاجر انگلیسی ایرانیتبار در ژوئن گذشته، توسط امارات محاکمه خواهد شد.مقامات اماراتی پیشتر در ژانویه اعلام کرده بودند که سه ایرانی مظنون به مشارکت در این آدمربایی را بازداشت کردهاند.
منابع رسمی امارات روز گذشته اعلام کردند که اسدی که در لیست قرمز اینترپل قرار داشته است و به درخواست پلیس بین المللی در تایلند بازداشت گردید. آنها گفته اند که رحمت اسدی چهارمین مظنون به دست داشتن در این آدمربایی است و قرار است مورد محاکمه قرار گیرد.
رحمت اسدی از ملی پوشان تیم پینت بال ایران و همچنین از بازیکنان تیم پینت بال داتیس است. او با تیمش برای شرکت در بازیهای قهرمانی آسیا عازم کشور تایلند شده بود که نیروهای امنیتی این کشور با مراجعه به هتل محل اقامت بازیکنان این تیم بدون تفهیم اتهام اقدام به دستگیری اسدی کردند. آنها این ورزشکار ایرانی را روز یکشنبه به پلیس امارات تحویل دادند.پس از این اتفاق رسانه های تایلند مدعی شده بودند که اسدی به جرم ارتکاب به قتل در کشور امارات بازداشت شد. اما هم اینک اتهام دست داشتن او در ربایش یک تاجر انگلیسی ایرانی تبار مطرح می باشد.
یاد آور می شود که عباس یزدانپناه یک تاجر ایرانی-بریتانیایی ۴۴ ساله است که تابستان سال گذشته در دوبی مفقود شد. همسر او به رسانهها گفته که مقامات امنیتی ایران او را ربودهاند اما مقامات رسمی جمهوری اسلامی این ادعا را رد کرده اند.
اطلاعات موجود نشان می دهد که یزدانپناه از دوستان مهدی هاشمی، فرزند هاشمی رفسنجانی، است و نامش در پروندههای “استات اویل” و قرارداد گازی “کرنست” به میان آمده است. قرارداد مذکور در سال ۲۰۰۱ (۱۳۸۰ خورشیدی) بین شرکت اماراتی “کرسنت پترولیوم” و شرکت ملی نفت ایران به امضا رسید. اما چندسال بعد به دلیل به صرفه نبودن و تخلفات صورت گرفته در روند انعقاد آن، توسط دیوان محاسبات کشور لغو شد.
رسانههای بریتانیایی گزارش دادهاند که اندکی قبل از ناپدید شدن یزدانپناه، او از طریق ارتباط ویدیویی در دادگاهی در لاهه درباره اختلاف تجاری طولانیمدت شرکت هلال نفتی امارات متحده عربی با شرکت ملی نفت ایران شهادت داده بود.
رسانههای بریتانیا اما تصریح کردهاند که هیچ سند قابل اثباتی وجود ندارد تا ثابت کند ناپدید شدن یزدانپناه ربطی به درگیری بین دو شرکت نفتی امارات و ایران داشته است.