ایران

مدت اعتبار ویزای فرودگاهی برای ورود گردشگران خارجی به ایران دو برابر شد

ارتقاء اعتبار ویزای فرودگاهی از ١٥ روز به ٣٠ روز یکی از اقدامات اخیر دولت جمهوری اسلامی برای جذب گردشگران خارجی است.

به گزارش پناهنده نیوز، دولت جمهوری اسلامی تلاش می کند تا با وضع مقررات جدید مربوط به ورود و خروج اتباع خارجی، نسبت به جذب گردشگران بیشتری از کشورهای غربی اقدام نماید. ارتقاء اعتبار ویزای فرودگاهی از ١٥ روز به ٣٠ روز یکی از اقدامات اخیر دولت در این زمینه است.

به نقل از روزنامه شهروند، با بخشنامه جدید دولت از این پس گردشگران خارجی می‌توانند در همه فرودگاههای مرزی ایران برای سی روز تقاضای ويزا کنند. به نوشته اين روزنامه تلاش ايران برای جذب گردشگران خارجی ادامه دارد و بخشنامه اخیر به منزله چراغ سبز جمهوری اسلامی به گردشگران خارجی می باشد.

دولت در این تازه‌ترين تصميم مدت اعتبار ويزای فرودگاهی برای اتباع ۱۹۰ کشور را تا دو برابر افزايش داده است و تقریبا تمام گردشگران می‌توانند در ارايه مدارک هويتی و گذرنامه معتبر درخواست ويزای ۳۰ روزه کنند، درحالی که پيش از آن برای آنها ويزای ۱۵ روزه صادر می‌شد.

این خبر را مسعود سلطانی‌فر، رئيس سازمان ميراث فرهنگی، صنايع دستی و گردشگری روز دوشنبه ۱۲ مرداد در حاشيه نشست تعامل و همکاری کشورهای عضو اکو در حوزه صنايع دستی که در کاخ نياوران برگزار شد اعلام کرد. وی گفت که تصميم دولت برای دو برابر کردن مدت اعتبار ويزای فرودگاهی به دليل افزايش شمار گردشگران ورودی کشور و افزايش تقاضا برای سفر به ايران اتخاذ شده است.

رئيس سازمان ميراث فرهنگی همچنين تاکيد کرده است که توسعه فرهنگی گردشگری يکی از مهم‌ترين سياست‌های دولت يازدهم است و با توجه به شرايط جديد ايران پس از توافق هسته‌ای انتظار اين است که تعداد گردشگران بيشتری به ايران سفر کنند.

مسعود سلطانی‌فر توضیح داده که با مصوبه هيات دولت صدور ويزای فرودگاهی که به ٣٠ روز افزايش يافته قابل تمديد هم هست. همچنين محدوديت صدور ويزا تنها در چند فرودگاه خاص برداشته شد و تمام فرودگاه‌های مرزی می‌توانند برای گردشگران ١٩٠ کشور خارجی ويزای فرودگاهی صادر کنند.

لازم به توضیح است که ويزای فرودگاهی ويزايی است که برای گردشگران صادر می‌شود و اين نوع رواديد صرفا با هدف جهانگردی و جهت افرادی که اصالتا دارای تابعيت کشورهای ديگر صادر نشده و شامل دارندگان گذرنامه‌های سياسی، خدمت، تجاری، کارشناسی، خبرنگاری، گزارشگری و اتباع ايرانی که دارای گذرنامه خارجی هستند، نمی‌شود.

رئیس سازمان میراث فرهنگی گفته که البته توسعه شبکه حمل و نقل و تربيت نيروی انسانی نیز اقداماتی ضروری و واجب می باشد که مقدمات آن فراهم شده است. پیشتر سازمان ميراث فرهنگی و گردشگری جمهوری اسلامی درآمد تقريبی که‌ سال قبل از ورود ٤‌ميليون و نیم مسافر به کشور به دست آمده را ۶ ‌ميليارد دلار اعلام کرده بود.

 

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا