کرج در خون و آتش، حمله از زمین و هوا به حاضران در چهلم حدیث نجفی

ماموران مسلح حکومتی پس از آن که با سیل جمعیت برای شرکت در مراسم یادبود حدیث فولادوند در قبرستان بهشت سکینه کرج روبرو شدند تلاش کردند تا با حداکثر خشونت مانع آن شوند.
به گزارش پناهنده نیوز، هزاران نفر از مردم کرج در روز پنجشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۱ برای شرکت در مراسم چهلم حدیث نجفی از کشته شدگان روزهای آغازین قیام سراسری مردم ایران، به سمت گورستان بهشت سکینه کرج که محل دفن حدیث نجفی بود حرکت کردند. اما ماموران امنیتی رژیم که با ماشینهای نیروی انتظامی و خودروهای بدون پلاک شخصی با تعداد قابل توجهی تلاش داشتند تا از رسیدن مردم بر سر مزار حدیث نجفی جلوگیری کنند، تمامی راههای منتهی به گورستان بهشت سکینه از داخل کرج و از سمت اتوبان کرج به قزوین را بسته بودند.
ناگهان مردم معترض که قصد داشتند به هر ترتیب خود را بر سر مزار حدیث برسانند از ماشینهای خود پیاده شدند و با پای پیاده به صورت گروهی در حالی که با اراده پای خود را بر زمین میکوفتند و شعارهای تندی علیه سید علی خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران او می دادند به سمت محل مورد نظر خود در گورستان بهشت سکینه حرکت کردند.
ماموران سرکوب وقتی با این سیل خروشان جمعیت روبرو شدند دست و پای خود را گم کرند و شروع به تیراندازی مستقیم به مردم و پرتاب مکرر گاز اشک آور و بمبهای صوتی کردند. ولی بسیار دیر شده بود و سیل جمعیت به سرکوبگران رسیده بود و ماموران تا دندان مسلح توسط مردم معترض محاصره شده و در دام افتاده بودند.
از اینجا درگیری شدیدی بین ماموران و مردم معترض کرج شروع شد. معترضان با خشم فراوان برخی از ماموران سرکوب را خلع سلاح کردند و کتک زدند. حداقل یک دستگاه وانت شاسی بلند با آرم نیروی انتظامی و یک دستگاه آمبولانس نیروی انتظامی که از داخل آن به مردم شلیک میشد توسط معترضین سرنگون شدند. یک باجه نیروی انتظامی هم که در سر راه مردم بود ویران و به آتش کشیده شد. به این ترتیب مردم توانستند به سختی خود را به داخل محوطه گورستان برسانند.
در حالی که مردم در داخل گورستان محل دفن حدیث نجفی شعارهای تند انتقام از قاتلین حدیث را سر دادند، نیروهای سرکوب کمکی در اطراف گورستان مستقر شدند و با شلیک گلوله و پرتاب گاز اشک آور به معترضان که شعار می دادند حمله کردند. در این زمان هلیکوپتری نیز به کمک ماموران سرکوب آمد و از آسمان مردم را مورد هدف قرار میداد. صحنه جنگ و گریز بسیار کم نظیری بین مردم و نیروهای سرکوب که از زمین و هوا معترضان را هدف گرفته بودند به وجود آمد.
مردم معترضی که همچنان شعار میدادند و هو هو کشان پا بر زمین میکوفتند برای این که دیده بودند نیروهای کمکی از سمت اتوبان کرج – قزوین وارد میشوند تلاش کردند تا راه آنها را ببندند و موانعی در وسط بزرگراه به وجود آوردند که مانع حرکت خودروها شد.
شدت حمله به مردم توسط نیروی سرکوب در معابر فرعی اطراف اتوبان و راههای ورودی به قبرستان بهشت سکینه به حدی زیاد بود که در برخی نقاط معترضان برای دفاع از خود مجبور به سنگربندی شدند. خشم معترضان از سرکوبگران که بی وقفه با سلاح گرم از زمین و آسمان حمله میکردند بی اندازه بالا گرفت. تا جائی که هر مامورسرکوبی که به دست مردم می افتاد پس از خلع سلاح به شدت کتک میخورد و از صحنه خارج می گردید.
حتی یک فرد ملبس به لباس آخوندی که ماموران سرکوب را تشویق و تهیج میکرد وقتی به دست معترضان خشمگین افتاد کتک مفصلی خورد و مردم لباس او را تکه پاره کردند، از تنش در آوردند و آتش زدند.
درگیریها با تاریک شدن هوا به تدریج به داخل شهرکهای کرج کشیده شد و از خرمدشت کرج ویدیوهای زیادی منتشر شده است که شعاردادن معترضان و حمله بی وقفه سرکوبگران را نشان میدهد.
حدیث نجفی که در ۳۰شهریور ۱۴۰۱ به ضرب گلوله ماموران حکومت در مهرشهر کرج کشته شد، هنگام جان باختن فقط ۲۲ سال سن داشت و کشته شدن او بعد از کشته شدن مهسا امینی و نیکا شاکرمی سومین قتل پر سر و صدا توسط عوامل جمهوری اسلامی بود که باعث تشدید اعتراضات و تداوم آن در نزدیک پنجاه روز گذشته در سراسر ایران شده است.
قیام در سایر شهرهای ایران
همزمان با وقایع شگفت انگیز سرکوب وحشیانه از زمین و هوا در کرج و مقاومت جانانه مردم این شهر در برابر نیروهای سرکوبگر جمهوری اسلامی، چند شهر دیگر ایران نیز در روز پنجشنبه ۱۲ آبان شاهد مراسم پرشور هفته و چهلم برای کشته شدگانی بود که توسط نیروهای سرکوبگر کشته شده اند و مردم معترض آنها را قهرمانان ملی خود می داند.
مردم اراک به تعداد چند هزار نفر برای برگزاری مراسم هفتم مهرشاد شهیدی نژاد به خیابانها آمدند. مردم فولاد شهر اصفهان نیز به شکل انبوه با سر دادن شعارهای تند بر ضد جمهوری اسلامی در چهلم مهسا موگوئی تظاهرات کردند. مردم آمل برای بزرگداشت چهلم غزاله چلابی تجمع کردند و شعار دادند. مردم بندر انزلی نیز برای چهلمین روز امیر نوروزی درمزار و خیابانهای آن شهر گرد آمدند و به شدت با شعارهای تند خشم خود را نشان دادند. مردم قزوین هم چهلم جواد حیدری را با حضور پدر و مادر نوید افکاری که برای این منظور به آنجا سفر کرده بودند، برگزار کردند و با شعارهای خود یاد نوید افکاری را گرامی داشتند.
در همه این تجمعات پر تعداد و با شکوه شعارهای زن – زندگی – آزادی، امسال سال خونه – سید علی سرنگونه و انتقام گیری از قاتلان به طور پیوسته توسط مردم فریاد زده شد. شعارهائی که نیروهای سرکوب را عصبانی میکرد و باعث میشد برخوردهای بسیار خشن و مرگباری نسبت به معترضین مرتکب شوند.