هنر و سرگرمی

پیراهنهای اصلی گم شده تیم ملی فوتبال ایران عاقبت پیدا شد!

از سوی برخی آژانسهای ترتیب دهنده تورهای جام جهانی، با مسافران ایرانی برزیل تماس گرفته شده و به آنها اطلاع داده اند که در صورت نیاز می توانند لباسهای با کیفیت بالا و اصلی تیم ملی ایران را از طریق  شرکت مسافرتی خود تهیه کنند.

پناهنده نیوز – به نظر می رسد در آستانه شروع مسابقات جام جهانی فوتبال کم کم به حل معمای پیچیده پیراهنهای تیم ملی فوتبال ایران نزدیک می شویم. هفته گذشته عده ای از ایرانی های خارج کشور که قصد مسافرت به برزیل را داشتند ادعای عجیبی کردند. هموطنان خارج نشین مدعی هستند: از سوی برخی آژانسهای ترتیب دهنده تورهای جام جهانی که توسط آنها برای رفتن به برزیل اقدام کرده ایم، با ما تماس گرفته شده و اطلاع داده اند که در صورت نیاز می توانیم لباسهای با کیفیت بالا و اصلی تیم ملی ایران را از طریق همان شرکت مسافرتی تهیه کنیم.

اما مشکل ایرانی ها برای خرید این لباسها، قیمت بسیار بالای پیشنهادی از سوی آژانسهای مسافرتی مذکور بوده است. به نقل از این افراد قیمت یک بلوزتنهای تیم ملی که گفته می شد اصلی می باشد در اروپا بیش از سیصد یورو تعیین شده که حدود چهار برابر قیمت بهترین مارکهای ورزشی برای کالای مشابه تیمهای بزرگ و محبوب اروپائی است.

آژانسهای مسافرتی اروپائی وقتی با اعتراض مشتریان خود درباره قیمتها روبرو می شوند، به آنها می گویند که این لباسها اصلی و در تیراژ محدود (لیمیتد ادیشن) هستند و از طرف فدراسیون فوتبال ایران و از طریق سفارتخانه های جمهوری اسلامی در اختیار آنها قرار داده شده است و این قیمتی است که آنها تعیین کرده اند.

یکی از افرادی که برای ارضاء حس کنجکاوی به منظور دیدن لباسها به آژانس مسافرتی خود مراجعه می کند متوجه می شود که البسه مذکور هنوز در اختیار فروشنده قرار نگرفته است و در صورت درخواست و پس از پرداخت پول و دادن مشخصات اندازه و آدرس ظرف ۴۸ ساعت به وسیله پست درب منزل به او تحویل خواهد شد.

مسئول آژانس مسافرتی درباره کیفیت بالای محصول به مشتری خود تضمین داده است و گفته که شخصا خودش نمونه لباسها را روئیت کرده. او به مشتری خود اطمینان داده که هر شماره ای را که انتخاب کند ویژه است و روی اتیکتهای آن نام بازیکن استفاده کننده از این شماره و تاریخ و نام بازی که این لباس برای آن تهیه شده است و شماره سریال و شناسائی کارخانه تولید کننده چاپ شده می باشد!

هفته های قبل نیز شایعاتی مشابه در داخل کشور وجود داشت که هیچکدام تائید نشدند. مطابق این شایعات که در شبکه های اجتماعی بازتاب داشتند، برخی افراد می گفتند پیراهنهای اصلی تیم ملی فوتبال برای جام جهانی با کیفیت بسیار عالی و با قیمتهای بسیار گزاف از سوی فروشگاههای ورزشی معتبر تهران و آژانسهای مسافرتی فعال برای اعزام مسافر به برزیل در ایران، به آنها عرضه شده است.

ماجرای شگفت انگیز پیراهن تیم ملی

این حرفها چند هفته بعد از آن به گوش رسید که برخی بازیکنان اردوی تیم ملی در آفریقای جنوبی اعلام کردند که لباسهای تحویلی به آنان ضمن اینکه فقط یک دست بوده اند، از کیفیت بسیار پائینی برخوردار هستند و بعد از شستشو کوچک شده یا به اصطلاح آب رفته اند.

علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال ایران بلافاصله این مسئله کیفیت پائین را تکذیب کرد ولی گفت که به علت مشکلات مالی در حال حاضر دادن بیش از یک دست لباس به هر بازیکن برای فدراسیون مقدور نمی باشد. او در ادامه گفت بازیکنها بعد از بازی حق تعویض لباس خود با بازیکنان حریف را ندارند!

در پی این اظهارات مسئولان شرکت “آل‌اشپورت” آلمان که اسپانسر و تولید کننده لباسهای تیم ملی فوتبال ایران برای جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل می باشد به کمپ تیم ملی در اتریش رفتند و با بازیکنان و کادر فنی تیم ملی ایران دیدار کردند. نکته جالب این دیدار، تعجب آن‌ها از کیفیت پیراهن تیم ملی ایران بود که مسئولان آل‌اشپورت آن را تقلبی خواندند و مدعی شدند، لباسی با این کیفیت تولیدی شرکت آن‌ها نیست

ملانی اشتاین هیلبر، مدیر تبلیغات این شرکت آلمانی به بی‌بی‌سی گفت: لباس‌هایی که اکنون تیم ملی فوتبال ایران‌‌ آن را می‌پوشد، نشان آل‌اشپورت‌ دارد، اما تولید این شرکت نیست او همچنین توضیح داد که مطابق عرف موجود هر دست لباس فقط برای یک بازی تولید می شود که روی اتیکتهای لباس تاریخ و محل بازی درج می شود. بنابراین در بازی دیگری قابل استفاده نیستند. او گفت که از سوی شرکت آنها به اندازه کافی لباس در اختیار تیم ملی ایران گذاشته شده است و در مورد دلیل حرفهای کفاشیان مبنی بر عدم توانائی مالی فدراسیون فوتبال برای تهیه بیش از یک دست لباس، ابراز بی اطلاعی نمود.

این ماجرا بازتاب زیادی در رسانه های فارسی زبان داخل و خارج کشور داشت. بررسی‌های انجام شده توسط رسانه‌ها نشان داده بود که البسه آل‌اشپورت در‌ ایران با البسه این کمپانی در خارج از کشور تفاوت‌های فاحشی به شرح زیر دارند:
۱ـ چاپ مارک آل اشپورت نوع درجه یک اصلی موجود در خارج از ایران ‌روی پیراهن به صورت دوخته شده است، ولی در در لباسهای تحویلی از سوی فدراسیون به تیم ملی در آفریقای جنوبی ، این آرم ‌چاپی روی پیراهن قرار داده شده است.
۲ـ لوگو‌ پیراهن تیم ملی در هر صورتی و در هر جای دنیا باید به صورت یک شکل‌ روی پیراهن قرار داده شود، ولی این لوگو‌ تیم ملی ‌روی پیراهن در ‌ایران و خارج از ایران به شدت با هم در تضاد است.
۳ـ لباس درجه یک آل‌اشپورت که در خارج از ایران به فروش می‌رسد، مدل “کول مکس” است، ولی پیراهن تحویلی از سوی فدراسیون به اردوی تیم ملی در آفریقای جنوبی “کویک درای” بود.
۴ـ سر آستین پیراهن خارج از ایران ‌کش‌بافت است، ولی پیراهنی که در اردوی آفریقای جنوبی به بازیکنان داده شد با یک دوخت معمولی طراحی شده بود.
۵ـ یوز ایرانی پیراهن تحویلی به بازیکنان در اردوی آفریقای جنوبی به شدت کم رنگ‌تر از پیراهن اصلی فروش خارج از کشور بود.
 
لازم به توضیح است که شرکت “روماریو اشپورت” در ایران نمایندگی توزیع البسه آل‌اشپورت را در اختیار دارد. “جعفری” مدیر این شرکت تا کنون هیچ اظهار نظر قاطعی در مورد این واقعیتها و شایعات اطراف لباس تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی برزیل نکرده است.

 

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا