دیدار جالب یک زن و یک مرد مهاجر بلند مرتبه ایرانی تبار در سوئد

آزیتا راجی سفیر آمریکا در سوئد هنگام مراسم پایان ماموریتش در استکهلم با اردلان شکرآبی وزیر امور مدنی سوئد خداحافظی کرد.
به گزارش پناهنده نیوز، ایرانی های موفق که به چهارگوشه جهان مهاجرت کرده اند کم نیستند. اما خانم آزیتا راجی سفیر کبیر ایالات متحده در کشور سوئد یکی از ایرانی تبارهای بسیار دوست داشتنی و شناخته شده می باشد که حتما ملاقاتش با یک یرانی تبار موفق سوئدی آنهم در مراسم پایان دوره خانم راجی می تواند سوژه خوبی برای رسانه ها قرار بگیرد.
ماموریت آزیتا راجی نخستین سفیر زن آمریکا در سوئد که یک مهاجر ایرانی تبار است،بیستم ژانویه به پایان خواهد رسید. به همین دلیل جمعه سیزدهم ژانویه میهمانی خداحافظی سفارت آمریکا در پایان دوره سفارت خانم راجی با استقبال و بازتاب مطبوعاتی بینظیری روبرو شد.
به نقل از فردا، از میهمانان ویژه ی سفارت آمریکا در این مراسم میتوان از دیپلمات برجسته ی سوئدی وزیر اسبق امورخارجه سوئد، معاون دبیرکل پیشین سازمان ملل متحد “یان الیاسون” که از دوستان آزیتا راجی می باشد و”اردلان شکرآبی” وزیر امور مدنی سوئد که به همراه همسر خود در این میهمانی حضور داشت نام برد.
آقای شکرآبی، حقوقدان و فعال حقوق بشر، همراه خانواده اش در ۱۱ سالگی به سوئد پناهنده شده است. وی پیش از وزیر شدن،از نمایندگان استان استکهلم در پارلمان بود.
روزنامه پرتیراژ داگنس با اشاره به سخنرانی خانم راجی نوشت: در زمان کوتاه اقامتم دوستانی همیشگی یافتم دستاوردهای اقامت من بیش از انتظار من بود. از هر روز کاری خودم لذت بردم. روابط سوئد و آمریکا به خاطر ارزشهای دموکراتیک مشترک دو کشوربه اوج خود رسید.
آزیتا راجی در کارزار انتخاباتی باراک اوباما در سال ۱۳۹۱ معاون رئیس بودجه ملی انتخاباتی او بود. وی از سال ۱۳۸۷ تاکنون عضو هیئت مشورتی کمیته ملی حزب دموکرات است. خانم راجی فعالیتهای بشردوستانه زیادی دارد از جمله نقش مدیریتی در سازمانهای غیرانتفاعی فعال در زمینه آموزش، زنان و خانواده داشته است.
او در ۱۷ سالگی به آمریکا رفته و در رشته معماری و زبان فرانسه در مقطع کارشناسی و بودجه در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه کلمبیا تحصیل کرده است .خانم راجی علاوه بر فارسی و انگلیسی به زبان فرانسه هم مسلط است.
سیاست کلی حکومت جمهوری اسلامی در داخل ایران تبلیغ بر روی عدم موفقیت ایرانیان مقیم خارج از کشور می باشد. در تبلیغات رسمی حکومتی که در داخل ایران انجام می شود، ایرانی ها در خارج کشور یا مشتی پولدار هستند که حتما پولشان را از طریق جاسوسی برای بیگانگان بدست آورده اند و به عیاشی و کثافتکاری مشغولند، یا مشتی آدم بدبخت و بیچاره الکلی و معتاد هستند که آرزویشان برگشت به ایران می باشد.