کاندیدای پیشتاز فرانسه قول تعییر قوانین به ضرر پناهندگان را داد

مارین لوپن کاندیدای ریاست جمهوری فرانسه می گوید پناهندگان و دو ملیتی ها عامل مهمی در مشکلات کشورش هستند و فرانسه را از اتحادیه اروپا بیرون می کشد.
به گزارش پناهند نیوز، رهبر جناح راست افراطی فرانسه که به بیانات ضد خارجی ها معروف است، حالا که برای انتخابات ریاست جمهوری پیش رو در فرانسه کاندیدا شده است با صدای رساتر و شدت بیشتر به پناهندگان می تازد و تمام مشکلات اقتصادی و سیاسی فرانسه را ناشی از آنها می داند. خانم مارین لوپن که ریاست حزب جبهه ملی فرانسه را به عهده دارد قول تغییر قوانین بر علیه دو تابعیتی ها و پناهندگان را داد و خواستار قطع کمکهای دولتی به آنها شد.
در حالیکه پنج شنبه شب ۲۱بهمن ۱۳۹۵ شبکه دوم فرانسه مستقیم سخنان خانم لوپن را پخش می کرد، تعداد زیادی از مردم فرانسه در شبکه های اجتماعی به اظهار نظر درباره گفته های او پرداخته بودند. در یکی از این اظهار نظرها، شنونده ای نوشته بود: «در نیمه اول قرن بیستم میلادی رهبران فاشیست و ملی گرای اروپا بار تمام مشکلات اقتصادی کشورهای خود را به گردن یهودیان می انداختند و آنها را به اتاق گاز می فرستادند، حالا رهبران پوپولیست برای گرفتن راس قدرت سیاسی به پناهندگان گیر داده اند و آنها را عامل تمام بدبختی های مردم معرفی می کنند و خواهان سخت گرفتن و اخراج آنها هستند.»
به نقل از یورو نیوز، دو ماه پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری فرانسه، مارین لوپن مواضع خود را روشنتر می کند. این نامزد جبهه ملی یا جناح راست افراطی فرانسه با رد ادعای مخالفان، می گوید با کسب رای کافی به دور دوم انتخابات خواهد رسید. او ادعا کرد که اگر به عنوان رئیس جمهور فرانسه انتخاب شود کشورش را از اتحادیه اروپا خارج خواهد کرد.
در برنامه پنج شنبه شب شبکه دو تلویزیون فرانسه، خانم لوپن به یکی از نکات کلیدی برنامه انتخاباتی خود اشاره کرد. او گفت: «من با تابعیت دوگانه مخالف هستم. و از چنین افرادی می خواهم تا ملیت خود را انتخاب کنند کسانیکه فرانسه را به عنوان ملیت خود انتخاب نکنند باید فرانسه را ترک کنند.»
آمار دقیقی از تعداد فرانسوی های دو ملیتی وجود ندارد و در حدود سه میلیون و سیصد هزار نفر تخمین زده می شود. خانم لوپن با اشاره به مشکلات اقتصادی و بیکاری، سیاست خود را الویت دادن به فرانسویها برای بهره برداری از فرصتهای کشور عنوان کرد.
تابعیت دوگانه یا به عبارت دیگر امکان داشتن گذرنامه دو کشور در فرانسه، در شرایط مختلف عملی می شود ولی در صورت پیروزی خانم لوپن بخشهای جدی از این حق از بین خواهد رفت. در حال حاضر کسب شهروندی پس از پنج سال اقامت قانونی، ازدواج و تولد (در صورتی که یکی از والدین فرانسوی و یا دوملیتی باشند) امکانپذیر است. به عنوان مثال، سال ۲۰۱۳ تعداد ۳۸ هزار نفر با کسب شهروندی فرانسوی، دو ملیتی شدند. این افراد تبعه کشورهای مختلف اروپایی، روسیه و کشورهای آفریقایی بودند در حالیکه اکثریت، متعلق به آمریکایی و مراکشی ها بود. در صورت عملی شدن سیاست خانم لوپن، اولین گروه، یعنی اروپایی، روسها و آمریکایی ها می توانند همچنان دو ملیتی بمانند ولی گروه دوم باید بین دو ملیت انتخاب کنند.
علاوه براین، مارین لوپن وعده داد که حق پناهندگی را نیز تغییر می دهد به نحوی که متقاضیان در کشور مبدا، باید از کنسولگری وسفارتخانه های فرانسه درخواست پناهندگی کنند. او همچنین خواستار لغو تحصیل و بیمه رایگان برای فرزندان پناهندگان ساکن فرانسه شده است.