اروپا

حوادث شب سال نو در کلن آلمان و پناهجویان ایرانی مقیم آن کشور

پنج ایرانی در میان بازداشت شدگان مظنون به دخالت در حوادث و خلافکاریهای شب سال نو میلادی در کلن بودند.

به گزارش پناهنده نیوز، بعد از اعلام اینکه اعلام شد پلیس شهر کلن آلمان تعداد ۳۱ مظنون حوادث شب سال نو آن شهر را بازداشت کرده است، گوشها تیز شد تا ملیت افراد بازداشت شده که مرتبط با سرقت و تجاوزهای صورت گرفته بودند اعلام شود. سخنگوی وزارت کشور آلمان اعلام کرد این مظنونان ۹ الجزایری، ۸ مراکشی، ۵ ایرانی، ۴ سوری، یک عراقی، یک صرب و یک آمریکایی هستند.

وجود ۵ ایرانی در میان بازداشت شدگان مظنون به دخالت در حوادث و خلافکاریهای شب سال نو میلادی در کلن، با واکنشهای شدیدی در شبکه های اجتماعی مجازی و رسانه های فارسی زبان روبرو شد. ایرانی های مقیم آلمان معتقد بودند که این افراد باید هرچه زودتر از آن کشور اخراج شوند تا لکه ننگی که آنها بر دامن جامعه ایرانی مقیم آلمان با این حرکت ناهنجار خود گذاشته اند تا حدودی پاک شود.

البته کسانی نیز بودند که منکر ایرانی بودن این افراد می شدند. آنها اظهار می داشتند که ایرانی ها به هیچ وجه با عربها برای چنین اموری مشارکت نمی کنند و اعلام بازداشت تعدادی ایرانی در رابطه با حوادث کلن را توطئه ای برای بد نام کردن ایرانی های خوشنام در جامعه آلمان می دانستند.

پلیس کلن چند روز بعد از آغاز سال نو میلادی اعلام کرد؛ مجموعا ۱۷۰ شکایت در ارتباط با وقایع شب سال نو دریافت کرده که بیش از ۱۲۰ مورد از آنها در مورد آزار جنسی بوده است.

بنا به گزارش ها ۱۲۱ زن در جریان برگزاری مراسم سال نو، توسط گروهی جوان مست محاصره و مورد تهدید، زورگیری، یا آزار جنسی قرار گرفته اند.به گفته پلیس، حملات به زنان توسط گروه کوچکی از مردان که شبیه مردم “عرب و آفریقای شمالی” توصیف شدند و در میان مردمی که سال نو را جشن گرفته می گرفتند بودند، صورت گرفت.

پلیس آلمان می گوید که ۳۱ مظنون را در ارتباط با حوادث شب سال نو کلن را بازداشت کرده است. از این تعداد ۱۸نفر پناهجو بوده اند. افزون بر ۳۱ مظنون که توسط ماموران فدرال بازداشت شدند، پلیس کلن نیز دو مرد ۱۶ و ۲۳ ساله اهل شمال آفریقا را در این رابطه دستگیر کرده است.

در واکنش به این گزارش ها، حزب های آلمان روز جمعه اعلام کردند که با شدت با مهاجرانی که مرتکب جنایت شوند، برخورد خواهند کرد.حزب دموکرات مسیحی به رهبری آنگلا مرکل خواهان مجازات های سنگین تر علیه افرادی شده که پناهجو هستند و در عین حال مرتکب جرم می شوند.

این رویدادها موجب شد گروهی از مردم خواهان تشدید قوانین مهاجرتی آلمان شوند، بویژه سیاستمداران مخالف سیاست درهای باز آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان که سال پیش اجازه داد بیش از یک میلیون پناهجو وارد کشور شوند.سخنگوی دولت گفت صدر اعظم خواهان تمامی حقایق درباره رویدادهای گزارش شده در شهر کلن است و می خواهد هیچ “پرده پوشی” در این زمینه صورت نگیرد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا