ویلدرز سیاستمدار ضد اسلام هلندی به سوی فتح پارلمان اروپا

او که از مخالفان اتحادیه سیاسی اروپا محسوب می شود در یک مصاحبه بی پرده با یورونیوز شرکت کرده است و نقطه نظرات حزبش را درباره این انتخابات، پارلمان اروپائی و ایده های ضد اسلام سیاسی خود شرح می دهد.
پناهنده نیوز – بیست و دوم ماه میلادی جاری (مه ۲۰۱۴) برابر با اول خرداد انتخابات پارلمان اروپا در سراسر کشورهای عضو برگزار می گردد. اگرچه هنوز اکثر مصوبات این مجلس اروپائی برای کشورهای عضو لازم الاجرا نیست، اما طی چند سال اخیر مرتب به اهمیت آن اضافه شده است و مصوبات آن بیانگر روح اروپائی و جو غالب بر اتحادیه می باشد.
اهمیت این پارلمان و مصوبات آن برای پناهجویان، پناهندگان و مهاجران خارجی به اتحادیه گاهی بسیار بیشتر است تا برای ساکنان بومی قاره سبز. چرا که در پارلمان اروپا همیشه بحثهای داغی درباره مسائل مربوط به این گروهها مطرح میشود و دولتهای عضو در سیاست گذاریهای خود درباره این مسائل به آن مباحث توجه جدی دارند و از آنها تاثیر فراوان می گیرند.
همین مسائل باعث شده تا سیاستمداران و احزاب سیاسی اروپائی به پارلمان اروپا اهمیت بیشتری بدهند و در این دوره انتخاباتی جدید برای در اختیار گرفتن کرسیهای پارلمان اروپا که مرکز آن در بروکسل است به تلاش و رقابت جدی تری نسبت به دوره های قبل دست بزنند.
حتی احزاب راستگرا و ملی گراهای تندرو هم که معمولا مخالف اتحادیه اروپا هستند و سازمانهای برآمده از این اتحادیه نظیر پارلمان اروپا را غیر ضروری و حتی در برخی موارد هدر دهنده بودجه می دانند، در این دوره تلاش می کنند تا کرسیهای بیشتری را در پارلمان اروپا صاحب شوند.
آن طور که “خیرت ویلدرز” رهبر جنجالی حزب “برای آزادی” هلند می گوید؛ احزاب راست گرا ی کشورهای مختلف در راه تشکیل ائتلاف بزرگی در این پارلمان هستند تا بتوانند سیاستهای ضد مهاجرتی خود را بهتر به پیش برند. او که از مخالفان اتحادیه سیاسی اروپا و به طبع آن مخالف پارلمان آن محسوب می شود، در یک مصاحبه بی پرده با یورونیوز شرکت کرده است و نقطه نظرات حزبش را درباره این انتخابات، پارلمان اروپائی و ایده های ضد اسلام سیاسی خود، شرح می دهد و بر آنها پای میفشارد. برخی از مهمترین بخشهای این مصاحبه به قرار زیر هستند:
با اتحادیه اقتصادی اروپا موافقم، با اتحادیه سیاسی مخالف
یورونیوز: رهبر حزب آزادی و نماینده پارلمان هلند، خیرت ویلدرز، شما در انتخابات پارلمانی شرکت می کنید که نمی خواهید اصلا وجود داشته باشد، این را چگونه توجیه می کنید؟
خیرت ویلدرز: تا زمانی که پارلمانی هست نباید تنها یک ایده و یک صدا وجود داشته باشد که همانا صدای امروزۀ حامیان اتحادیه اروپا در بروکسل است.
یورونیوز: اساس و بنیان انتقادی که به اتحادیه اروپا وارد می دانید، چیست؟
خیرت ویلدرز: به آنچه که حق حاکمیت را از هلند گرفته است، به کمیسرهایی که بر مسند قدرتند و کسی انتخابشان نکرده، در هلند هم نمی دانند و وضعیت بدتر هم می شود…انتقادم به بانوی چپگرای سوئدی، کمیسر لیبرال، خانم سیسیلیا مالموشتروم است که دیده بان مرزهای ماست. ما حتی نمی توانیم آنگونه که مایلیم با مسئله مهاجرت برخورد کنیم. اتحادیه اروپا بار مالی سنگینی را به ما تحمیل می کند. پرداخت سرانه هلندی ها به اتحادیه بیشتر از هر کشور دیگری است.
یورونیوز: حزب شما در انتخابات اروپا در هلند و در بین کشورهای بدبین به اتحادیه اروپا پیشتازترین است و احساسات بدبینانه به اتحادیه اروپا رو به تزاید است. بیایید تصور کنیم که شما و هم مسلکان شما حداکثر کرسی ها را تصاحب می کنید. چه خواهید کرد؟
خیرت ویلدرز: منهای بازار داخلی، از شر اتحادیه اروپا خلاص خواهیم شد. آرزو داشتم اتحادیه اروپا همان اساس تشکیل و آغازش در دهه پنجاه میلادی را حفظ می کرد یعنی همکاری اقتصادی را. هلند می تواند از این بُعد بازار داخلی اتحادیه بهره برد. من طرفدار آنم و مخالف تجارت آزاد. اتحادیه باید اتحادیه ای اقتصادی باشد و متاسفانه نه اتحادیه ای سیاسی و ورای دولت ها، آنگونه که اکنون هست.
یورونیوز: درصورت موفقیت خودتان و متحدانتان در پارلمان اتحادیه اروپا، برنامه دقیق و شفاف شما چه خواهد بود؟
خیرت ویلدرز: اگر چنین شود اتفاقی تاریخی روی خواهد داد. تصور کنید حزب استقلال بریتانیا بیش از سی درصد، حزب من ۲۰ تا ۲۵ درصد و حزب مارین لوپن در فرانسه بیست تا سی درصد را کسب کند! اگر چنین شود نه تنها در پارلمان اتحادیه اروپا، بلکه در عرصه سیاست داخلی اروپا زلزله روی خواهد داد.
یورونیوز: مدتهاست برای چنین انتخاباتی آماده و با بدبینان به اتحادیه اروپا متحد می شوید. مارین لوپن از جبهه ملی فرانسه اصلی ترین متحد شما خواهد بود. آیا وی را حقیقتا شریکی برای خود می دانید؟ کسی که با عقاید شما مثلا در مورد ازدواج همجنسگرایان تفاوتی فاحش دارد و به یهودستیزی نیز متهم می شود؟
خیرت ویلدرز: فکر نمی کنم او یهودی ستیز باشد. شاید اگر پدرش ژان ماری لوپن بر سر کار بود با او دست بدست نمی دادم اما این حزب با مارین لوپن متحول شده است. همه از من می پرسند این همه تفاوت با احزاب دیگر چرا؟ ببینید برای مثال دموکرات مسیحی های آنگلا مرکل، صدرآعظم آلمان ، و یا دموکرات مسیحی های همین هلند با آقای برلوسکونی و احزاب بونگا بونگا همکاری کرده اند.
ویدیوی کامل مصاحبه با ویلدرز
{youtube}Wflt9Mfbbgc{/youtube}
یورونیوز: در ماه مارس در لاهه هلند به هوادارانتان سوالی دادید و گفتید مراکشی ها کمتر شوند یا بیشتر؟ و جمعیت فریاد زد کمتر، کمتر. شما منتقد سرسخت اسلام هستید اما همیشه گفته اید انتقادتان متوجه دین اسلام است و نه مردم و پیروان آن. آیا از خط قرمز عبور نکرده اند، آیا علیه مردم بپا نخواسته اید؟
خیرت ویلدرز: نه. مراکشی ها را نام بردم چرا که آنان در صدر جدول آمار جرم و بزهکاری در هلند جای دارند. بیش از شصت درصد جوانان مراکشی تبار زیر ۲۳ سال توسط پلیس هلند دستگیر شده اند. آنان بیست بار بیشتر از دیگران مرتکب جرم و خشونتهای خیابانی می شوند و آمار دستگیری آنها بالاست.
یورونیوز: آیا میزان بالای بزهکاری تنها بدین خاطر است که آنها مراکشی تبارند یا به موضوع بیکاری آنها هم مربوط می شود؟
خیرت ویلدرز: من روانشناس یا جامعه شناس نیستم و اهمیتی نمی دهم چرا مردم بزهکار و خلافکار می شوند. فقط آمار را می دانم و خواهان مجازات سنگین برای خلافکاران هستم.
یورونیوز: آیا می دانید برای مراکشی تبارهایی که خلافکار نیستند هضم سخن شما سخت است؟
خیرت ویلدرز: مراکشی تبارانی که اینجا در هلند مرتکب جرم و خلاف نمی شوند نباید از من و از حزبم واهمه ای داشته باشند. از قضا بر این واقفم که بسیاری از مسلمانان حتی در هلند از قانون پیروی می کنند، اما من یک سیاستمدارم و کسی باید در هلند حقایق را بازگوید و حقیقت این است که جمعیت مراکشی تباران در هلند از حد نصاب گذشته است و چه بخواهید و چه نخواهید، تقریبا نیمی از هلندی ها با من در این گفته هم رای هستند.