هنر و سرگرمی

اهدای تابلوهای نقاشی از سوی گرانترین نقاش زنده جهان به پناهجویان

در کنار گرهارد ریشتر معروفترین نقاش جهان، شمار دیگری از هنرمندان مطرح آلمانی از جمله ویم وندرس کارگردان شهیر نیز آثاری را برای فروش اهدا کرده‌اند.

به گزارش پناهنده نیوز، در زمانی که جنبش خارجی ستیز موسوم به “پگیدا” در شهر درسن آلمان باردیگر پس از ماهها به محاق رفتن، با یک راهپیمائی بیست هزار نفره به صحنه برگشت، بسیاری از نخبگان و هنرمندان آلمانی به اشکال مختلف حمایت خود را از پناهجویان نشان می دهند تا همچنان اکثریت مردم آلمان را پشت سر سیاستهای پناهجو پذیر دولت آنگلا مرکل صد ر اعظم آن کشور قرار دهند.

در چند ماه گذشته و همزمان با ورود چندین هزار پناهجوی عمدتا سوری و عراقی به کشور آلمان، برخی از چهره های شهیر آلمانی به اشکال مختلف حمایت خود را از این تازه واردان اعلام کردند. مطابق برخی اخبار منتشر شده، طی مدت زمان مذکور در مجموع ۸۰ هنرمند آلمانی با اهدای بیش از صد اثر در حرکتهای مختلف خیریه به نفع پناهجویان شرکت جسته‌اند.

به نقل از صدای آلمان، در یکی از مهمترین این کمکها “گرهارد ریشتر” نقاش آلمانی و ملقب به “گران‌ترین” نقاش معاصر جهان، مجموعه‌ای هنری‌ را برای فروش به نفع پناهجویان اهدا کرد. گرهارد ریشتر، هنرمندی که چندی پیش به عنوان “گران‌ترین” نقاش معاصر جهان شناخته شد، یک مجموعه شامل شش طرح را به نفع پناهجویان اهدا کرده است.

ریشتر به مناسبت بیستمین سالگرد تأسیس یک مجله بی‌خانمان‌ها به فیفتی فیفتی” این آثار را برای نمایش و فروش در نمایشگاهی در شهر دوسلدورف در اختیار مسئولان این مجله گذاشت. این نمایشگاه از روز ۳ نوامبر تا ۱۶ دسامبر سال جاری برگزار خواهد شد.هوبرت اوستن‌دورف، مدیر این مجله، گفته است که این “سخاوتمندانه‌ترین کمک مالی” بوده است که آنان تا کنون دریافت کرده‌اند.دست‌اندرکارانفیفتی فیفتی” در نظر دارند با درآمد حاصل از فروش این آثار در شهر دوسلدورف سرپناهی را برای خانواده‌های بی‌خانمان پناهجو بخرند.

در کنار گرهارد ریشتر شمار دیگری از هنرمندان مطرح آلمانی نیز آثاری را برای فروش در یک مراسم خیریه اهدا کرده‌اند. ویم وندرس (فیلمساز و عکاس)، ایمی کنوبل (نقاش)، کاندیدا هوفر (عکاس)، آندرئاس گورسکی، توماس اشتروت و توماس روف از جمله این هنرمندان هستند.

چند ماه پیش نیز تیل شوایگر، بازیگر و کارگردان آلمانی، با خریدن یکی از سربازخانه‌های پیشین ارتش آلمان در ایالت نیدرزاکسن خبرساز شد. او گفت که قصد دارد این سربازخانه را با انجام برخی تعمیرات ساختمانی به محلی برای اسکان پناهجویان تبدیل کند. اما این پروژه در همان ابتدای راه به دلایل متعددی شکست خورد. با این حال شوایگر بنیاد خیریه‌ای را تأسیس و اعلام کرد که مبلغ ۱۰۰ هزار یورو کمک مالی برای پناهجویان اختصاص داده است. او ماه سپتامبر در یک کنفرانس خبری گفت که از رؤیایش برای ساخت پناهگاهی برای پناهجویان دست نکشیده است.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا