کلاسهای آموزش دوست یابی و تلاش برای جا افتادن پناهجویان در جامعه آلمان

دین یکی از مهمترین محدودیتهائی است که مانع اصلی برای جوش خوردن دوستی بین دختر و پسرهای پناهجوی عرب و آلمانی می شود.
به گزارش پناهنده نیوز، به دنبال پیش آمد های متعددی که در کشور آلمان بین پناهجویان تازه از راه رسیده و مردم آن کشور در ماههای گذشته رخ داده است، اکنون اداره مهاجرت و وزارت فرهنگ آلمان از برگزاری دوره توصیههای دوستیابی برای پناهجویان در آلمان حمایت می کنند. در این کلاسها به پناهجویان مرد عمدتا عرب یاد داده می شود که چگونه با یک دختر آلمانی باید رفتار کنند تا بتوانند او را بدون این که اتفاق بدی بیفتد به سوی خودشان جلب کنند.
به نقل از صدای آلمان، پاسخ پرسشهایی از این دست که چگونه می توان در آلمان نسبت به زنها یک جنتلمن بود، پیش “مستر فلرت” است در کلاسی که برای پناهجویان ترتیب داده است و برای آنها توصیههای سودمندی برای قرار بعدیشان با یک دختر دارد. او که یک مشاور دوست یابی است به پناهجویان یاد می دهد که چگونه سر صحبت را با یک خانم آلمانی باز کنند.
این مربی دوست یابی تلاش می کند تا به پناهجویان کمک کند که هرچه زودتر با فوت و فن زندگی عادی در آلمان آشنا شوند. البته بیشتر شاگردان اینگونه کلاسها کسانی هستند که تجربیات خوشایندی از تلاش برای دوست شدن با یک جنس لطیف آلمانی ندارند. برخی از آنها اعتقاد دارند که دختران و زنان آلمانی نژاد پرست هستند و به نظر حقارت آمیز به مردان غیر آلمانی نگاه می کنند. آنها فکر می کنند که دختران آلمانی تصویر بسیار اشتباهی از پناهجویان دارند و نمی دانند آنها چگونه فکر یا زندگی می کنند.
اما برخی دیگر نیز پناهجویانی هستند که تجربه چندان بدی هم ندارند. آنها معتقدند که دختران آلمانی خوشگل و خوش استایل هستند و آلمانی را به شکلی زیباتر از مردان آلمانی صحبت می کنند. این گروه فکر می کنند که به امتحانش می ارزد درخواست دوستی کردن از یک دختر آلمانی.
در بررسی و تحقیقی که از دختران آلمانی در رابطه با مردان پناهجو شده است نیز احساس تمایل مثبت بیش از تمایلات منفی می باشد. برخی از دختران آلمانی معتقدند که اگر پسران پناهجو ذهن بازی داشته باشند و نخواهند دین و اعتقادات خود را به آنها تحمیل کنند چه اشکالی دارد که جلو بیایند و بخت خود را امتحان کنند.
به نظر می رسد دین یکی از مهمترین محدودیتهائی است که مانع اصلی برای جوش خوردن دوستی بین دختر و پسرهای پناهجوی عرب و آلمانی ها می شود. بسیاری از پسران عرب با آنکه چندان مذهبی نیستند ولی در کلنی هائی با سایر هم تباران خود زندگی می کنند که مجبور هستند به شعائر اسلامی تظاهر کنند. در برخی موارد نیز آموزشهائی که از بچگی به آنها می گوید که جنس برتر و اول هستند نیز وجود دارد. این مسائل باعث می شود که آنها تصویر از مدافتاده ای از زنان داشته باشند و این برای زنان و دختران آلمانی خیلی قابل تحمل نیست. آنها خود را آزاد می دانند و نمی خواهند محدود شوند.
هرچند که بیشتر شرکت کنندگان در چنین کلاسهائی از افزایش اطلاعات خود راضی به نظر می رسند. اما تعداد قابل توجهی از آنها در هر حال ترجیح می دهند که همسر آینده خود را از هموطنانشان انتخاب کنند تا بتوانند با جامعه اطراف خودشان راحت تر زندگی کنند.