اروپا

آمار رسمی تعداد پناهجویان ایرانی در آلمان – فقط کمتر از شش درصد قبولی

سال گذشته میلادی بالاترین رقم پناهجویان ایرانی در آلمان را طی ده سال اخیر داشته است. از این تعداد یکهزار و ۷۲۶ نفر مسلمان، یکهزار و ۴۰۰نفر مسیحی، یکهزار و ۲۸ نفر بی‌مذهب، یک نفر ایزدی و یک نفر بودایی بوده‌اند.

 

به گزارش پناهنده نیوز به نقل از صدای آلمان، اداره فدرال برای امور مهاجران و پناهجویان کشور آلمان، لیست متقاضیان پناهندگی از این کشور را منتشر نمود. مطابق این لیست پناهجویان ایرانی در رده ششم ملیتهای متقاضی پناهندگی از آلمان هستند. طبق این آمار ۴۴۲۴ ایرانی در سال ۲۰۱۳ از این کشور درخواست پناهندگی کردند که این بالاترین رقم پناهجویان ایرانی در آلمان در ده سال اخیر است. از این تعداد تقاضای ایرانی ها فقط با ۲۶۳ مورد موافقت شده است.

این اطلاعات در جدولی سالانه با عنوان “ده کشوری که بالاترین رقم پناهجو در آلمان را دارند” منتشر شده است. این جدول را اداره فدرال برای امور مهاجران و پناهجویان هر سال در آلمان تهیه می‌کند. آمار مربوط به پناهجویان و پناهندگان سال ۲۰۱۳ به تازگی منتشر شده است.
طبق جدول ده کشور با بالاترین شمار متقاضیان پناهندگی در آلمان در سال ۲۰۱۳، ایران با ۴۴۲۴ نفر در ردیف ششم قرار دارد.گزارش آماری اداره فدرال برای امور مهاجران و پناهندگان در آلمان نشان می‌دهد که از این تعداد ۴۴/۳ درصد زن هستند.
در میان پناهجویان ایرانی در سال ۲۰۱۳ یکهزار و ۷۲۶ نفر مسلمان، یکهزار و ۴۰۰نفر مسیحی، یکهزار و ۲۸ نفر بی‌مذهب، یک نفر ئیزیدی (یزیدی، ایزدی) و یک نفر بودایی بوده‌اند.
پناهجویان ایرانی در سال‌های ۲۰۰۰ و ۲۰۱۰ شش درصد کل جمعیت پناهجویان آلمان را تشکیل می‌دادند. در سال گذشته (۲۰۱۳) تعداد پناهجویان ایرانی ۴ درصد کل پناهجویان آلمان بود. این تعداد در عین حال بالاترین رقم پناهجو از ایران در ده سال اخیر بوده است.
در جدول اداره فدرال برای امور مهاجران و پناهجویان در آلمان روسیه با ۱۴هزار و ۸۸۷ نفر، سوریه با ۱۱ هزار و ۸۵۱ نفر، صربستان با ۱۱ هزار و ۴۵۹نفر، افغانستان با ۷ هزار و ۷۳۵ نفر و مقدونیه با ۶ هزار و ۲۰۸ نفر رتبه‌های اول تا پنجم را دارند. پس از ایران نیز کشورهای پاکستان (۴۱۰۱نفر)، عراق (۳۹۵۸ نفر)، سومالی (۳۷۸۶ نفر) و اریتره (۳۶۱۶ نفر) در جدول قرار گرفته‌اند.

در سال ۲۰۱۳ طبق تصمیم‌های گرفته شده درباره پرونده پناهجویان ، ۲۶۳ ایرانی از حق پناهندگی برخوردار شدند. یکهزار و ۵۸۵ نفر به عنوان “پناهجوی حفاظت‌شده” شناخته شدند که ۴۹ تن از آنان “دلایل جنسیتی” داشتند.

همچنین ۹۶ایرانی پناهجو را طبق تصمیم اداره فدرال آلمان برای امور مهاجران و پناهجویان نمی‌توان به ایران بازگرداند. در این سال یکهزار و ۱۲ درخواست پناهندگی ایرانیان نیز رد شده است.

مطابق گزارش صدای آلمان،اداره فدرال برای امور مهاجران و پناهجویان در آلمان از سال ۲۰۰۵ تا کنون به پرونده پناهندگی ۳۹۰ هزار نفر رسیدگی کرده و از آن میان به حدود ۸۸ هزار نفر حق پناهندگی داده است. شمار درخواست‌های پناهندگی‌ای که بررسی می‌شدند تا سال ۲۰۰۸ کاهش یافت، اما پس از آن فزونی گرفت به طوری که به ۶۲هزار پرونده پناهندگی در سال ۲۰۱۲ و به حدود ۸۱ هزار پرونده در سال ۲۰۱۳ رسیدگی شد.
در سال ۲۰۱۳ مسئولان اداره فدرال آلمان برای امور مهاجران و پناهجویان در مورد پرونده حدود ۸۰ هزار متقاضی پناهندگی تصمیم گرفتند. از آن میان تنها به ۹۱۹ نفر حق پناهندگی داده شد، یعنی به ۱/۱ درصد کل پناهجویان. درخواست ۳۸/۵درصد پناهجویان رد شد. ۱۲/۳ درصد به عنوان “پناهجوی حفاظت‌شده” شناخته شدند و در مورد ۱۱/۴ درصد حکم صادر شد که بازگرداندن آنان به وطن‌شان ممنوع است.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا