اروپا

بازگشت به سیاست نگهداری پناهجویان در کشتی های توریستی توسط آلمان

ایالت هامبورگ آلمان حدود بیست سال پیش که با موج گسترده ورود پناهجویان مواجه شد از کشتی های توریستی از رده خارج شده برای پناه دادن به آنها استفاده کرد.

به گزارش پناهنده نیوز به نقل از واحد مرکزی خبر، حزب سبزهای آلمان پیشنهاد کرد با توجه به افزایش شمار متقاضیان پناهندگی سیاسی در آن کشور، پناهجویان در صورت ضرورت در کشتی های توریستی خارج از خدمت، نگهداری شوند
خبرگزاری آلمان از هامبورگ خبر داد که “کاترینا ویجیپنک” رئیس حزب سبزها در آن شهر، روز دوشنبه ۳ تیر ماه گفت: چنین اقدامی نشانه همبستگی بندر هامبورگ با مردمی است که در شرایطی دشوار قرار گرفته اند. ویجیپنک این پیشنهاد را راه حلی عملی و موقت دانست و از دولت محلی هامبورگ خواست با جدیت این مسئله را بررسی کند.
“دتلف شیله” وزیر امور اجتماعی در دولت محلی هامبورگ اخیرا گفته بود با توجه به افزایش شمار پناهجویان و کمبود امکانات برای اقامت دادن آنها، هامبورگ در خصوص پناه دادن به این افراد با بحران مواجه شده است. وی از مقامات بندر هامبورگ خواست به دنبال یافتن مکان هایی برای پناه دادن به این آوارگان باشند
یادآور می شود ایالت هامبورگ آلمان حدود بیست سال پیش که با موج گسترده ورود پناهجویان مواجه شد از کشتی های توریستی از رده خارج شده برای پناه دادن به آنها استفاده کرد

ماه گذشته (خرداد ماه) اداره فدرال برای امور مهاجران و پناهجویان کشور آلمان، لیست متقاضیان پناهندگی از آلمان را منتشر نمود. این لیست نشان می دهد که اداره فدرال برای امور مهاجران و پناهجویان در آلمان از سال ۲۰۰۵ تا کنون به پرونده پناهندگی ۳۹۰ هزار نفر رسیدگی کرده و از آن میان به حدود ۸۸ هزار نفر حق پناهندگی داده است.

شمار درخواست‌های پناهندگی‌ای که بررسی می‌شدند تا سال ۲۰۰۸ کاهش یافت، اما پس از آن فزونی گرفت به طوری که به ۶۲هزار پرونده پناهندگی در سال ۲۰۱۲ و به حدود ۸۱ هزار پرونده در سال ۲۰۱۳ رسیدگی شد.
در سال ۲۰۱۳ مسئولان اداره فدرال آلمان برای امور مهاجران و پناهجویان در مورد پرونده حدود ۸۰ هزار متقاضی پناهندگی تصمیم گرفتند. از آن میان تنها به ۹۱۹ نفر حق پناهندگی داده شد، یعنی به ۱/۱ درصد کل پناهجویان. درخواست بیش از ۳۸ درصد پناهجویان رد شد.

 

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا