اروپا

تصویب قانون سختگیرانه در دولت آلمان برای بازگرداندن سریعتر پناهجویان

آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان به دلیل سیاست درهای باز برای پناهجویان هم در داخل آلمان و هم از سوی دیگر کشورهای اروپایی هدف انتقادات شدید می باشد.

به گزارش پناهنده نیوز، دولت آلمان در پی عملیات تروریستی ماه دسامبر در یک بازارچه کریسمس در برلین، سیاست‌های سختگیرانه‌ در قبال پناهجویان در پیش گرفت. چون که محبوبیت خانم مرکل و حزب دموکرات مسیحی در ماه‌های گذشته بابت مسائل پناهندگان به شدت کاهش یافته است. با تلاش خانم مرکل سرانجام لایحه‌ جدید درباره “تشدید برخورد با مهاجران غیرقانونی در آلمان” در روز چهارشنبه ۴ اسفند ماه ۱۳۹۵ به تصویب دولت آلمان رسید.

 البته پنج دولت محلی مهم در آلمان از جمله برلین و نوردراین وستفالن، طرح اخراج مهاجران افغان را با توجه به تشدید ناآرامی‌ها در افغانستان متوقف کرده اند. با این حال دولت آنگلا مرکل کماکان بر سیاست بازگرداندن پناهجویان افغان به کشورشان اصرار می‌ورزد. دولت آلمان برای انجام این کار با دولت افغانستان قراردادی امضاء کرده است.

 به نقل از بی بی سی، آلمان اخراج پناهجویانی را که درخواست پناهندگی آنان پذیرفته نشده تسریع می‌کند و این شامل حال پناهجویانی که از شمال افغانستان و کابل به آلمان پناهنده شده‌اند هم می‌شود .این موضوع امروز به تایید دولت آلمان رسید اما باید به تصویب پارلمان هم برسد.

 آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان، که به دلیل سیاست درهای باز برای پناهجویان هم در داخل آلمان و هم از سوی دیگر کشورهای اروپایی هدف انتقادات شدید بوده دو هفته پیش موافقت ۱۶ دولت ایالتی آلمان را در سرعت بخشیدن به بازگردان پناهجویانی که درخواستشان رد شده  به دست آورده بود.

 براساس مقررات جدید، ماموران اداره مهاجرت آلمان اجازه خواهند داشت تلفن متقاضیان پناهندگی را چک کنند تا از کشور مبدا متقاضی اطمینان پیدا کنند.

 آلمان همچنین قصد دارد کشورهایی را که در روند بازگرداندن پناهجویان اخراجی اخلال می‌کنند، مثل کشورهای شمال آفریقا، تحت فشار قرار دهد.

براساس مقررات جدید که باید به تصویب مجلس آلمان نیز برسد، پناهجویانی را که در خواست پناهندگی شان پذیرفته نشده در صورتی که برای امنیت عمومی خطرناک قلمداد شوند دستگیر کند یا با پابند الکترونیک زیر نظر بگیرد. مشوق مالی برای بازگشت داوطلبانه و همچنین احداث مراکز عودت به کشور مبدا هم از دیگر طرح‌های دولت آلمان است.

 آلمان، بزرگترین اقتصاد اروپا، از سال ۲۰۱۵ تا به حال بیش از یک میلیون پناهجو را پذیرفته اما در یک سال گذشته هشتاد هزار نفر از پناهجویان را به کشور مبدا برگردانده و با رویه جدید قصد دارد روند عودت دادن این افراد را سرعت ببخشد.

 با اینکه آلمان همچنان پناهگاهی امن برای پناهجویان و آوارگان سوری است اما دولت آلمان شمال افغانستان و کابل را مناطقی امن تلقی می‌کند، بخصوص اینکه نیروهای آلمانی در قالب ناتو در برقراری امنیت در افغانستان حضور دارند.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا