اروپا

قتل یک پناهجوی مسلمان در شهر مرکز جنبش ضد اسلامی آلمان

این پناهجوی اریتره ای درست همان روزی مفقود شد که تظاهرات بزرگ پگیدا در شهر درسدن برگزار گردید.

به گزارش پناهنده نیوز، یک پناهجوی اریتره ای به نام “خالد ادریس بهرای” که دوشنبه شب ۲۲ دی ماه ۲۰۱۵(۱۲ ژانویه) کمپ پناهندگان شهر “درسدن” آلمان را ترک کرد، جسدش صبح روز بعد در یکی از معابر آن شهر کشف گردید. پیکر بی جان این پناهجوی ۲۰ساله که دیگر هرگز به کمپ محل اقامتش برنگشت توسط رهگذران پیدا شد. آنها با دیدن جسد این پناهجو موضوع را به ماموران پلیس اطلاع داده‌اند.

دوشنبه ۱۲ ژانویه درست همان روزی است که ۲۵ هزار نفر از هواداران جنبش ضد اسلامی آلمان معروف به “پگیدا” در شهر درسدن علیه حضور خارجیان در آلمان تظاهرات کردند. شهر درسدن مرکز این گروه است. آنها چند ماه است که به طور منظم دوشنبه هر هفته در این شهر تظاهراتی برپا می کنند و در آن به چیزی که اسلامی شدن آلمان نامیده می شود اعتراض می کنند. پگیدا مخفف «اروپایی‌های وطن‌پرست علیه اسلامی کردن مغرب‌زمین» است. این جنبش خواستار سخت‌گیرانه‌تر شدن قوانین پناهندگی در آلمان هستند.

کمیسیون تحقیقات جنایی شهر درسدن اعلام کرده که تحقیق در باره این قتل آغاز شده، در جریان می باشد. پارلمان ایالتی هم خواستار تحقیق کامل تا روشن شدن انگیزه و نحوه این قتل شده است. “یولیانه تاگل” عضو حزب چپ‌های مجلس ایالتی خواستار تحقیق در باره احتمال وجود دلایل نژادگرایانه در قتل این پناهجو شد و در همین حال “والنتین لیپمن” عضو حزب سبزهای مجلس ایالتی خواستار آن شده که تا روشن شدن ماجرا از هرگونه اتهام ‌زنی پرهیز شود.

به نقل از صدای آلمان، “لورنتس هازه” سخنگوی دادستانی شهر درسدن آلمان نظر پزشکی قانونی این شهر را اعلام کرده و گفته است که این پناهجوی ۲۰ ساله اریتره‌ای در شهر درسدن آلمان در پی ضربات متعدد چاقو به منطقه گردن و سینه‌اش درگذشته است.

البته به گفته همین منبع، هنوز مشخص نیست چه‌کس یا کسانی این پناهجو را کشته‌اند و دلیل این اقدام چه بوده است. هیچ اثری نیز از سلاحی که این جوان با آن به قتل رسیده به دست نیامده است. فقط دوستان و کسانی که با این جوان در کمپ پناهندگان زندگی می‌کردند، مدعی هستند که جسد این پناهجو به شدت خونین بوده وآثار جراحت‌های متعددی بر بدن او دیده می‌شد.

 

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا