شرایط دریافت پاسپورت برای ساده ترین و سخت ترین کشورهای جهان

برای دریافت پاسپورت ۶ کشور که به راحتی می توان صاحب پاسپورتشان شد و ۴ کشوری که سخت ترین شرایط برای دادن پاسپورت دارند، چه شرایطی وجود دارد؟
پناهنده نیوز – یکی از راههای مهاجرت به خارج برای اتباع یک کشور به کشور دیگر دریافت پاسپورت کشور مورد هدف است. بسیاری از کشورها برای دادن پاسپورت خود به غیر هموطنانشان بسیار سخت گیر هستند. یعنی برای این کار شرایطی را در نظر می گیرند که بست آوردن آن شرایط برخی مواقع تقریبا غیر ممکن یا بسیار سخت است. اما به دست آوردن گذرنامه از برخی از کشورها آسان تر است.
کسانی که خواهان دریافت گذرنامهای غیر از گذرنامه یا پاسپورت کشور خود هستند، همواره به دنبال این می باشند که از چه کشورهائی می توانند به آسانی پاسپورتشان را دریافت نمایند. البته این نیز مهم است که بعد از دریافت این گذرنامه با آن به چند کشور می توان بدون ویزا مسافرت نمود یا ویزای ورود به کشورهای دیگر را به راحتی به دست آورد.
البته باید یاد آوری نمود که دریافت پاسپورت ایران برای اتباع سایر کشورها اگر چه غیر ممکن نیست ولی مطابق قانون بسیار سخت است. همانطور که دریافت ویزای ایران نیز برای خارجی ها از سخت ترین ویزاها در دنیا می باشد.
آسانترین کشورها برای به دست آوردن گذرنامه به ترتیب از ساده ترین عبارتند از:
۱– جمهوری دومینیکن: با یک سرمایه گذاری ۱۰۰ هزار دلاری و یا خرید خانه با ارزش خد اقل ۵۰۰ هزار دلار در این کشور می توان صاحب پاسپورت آن شد.
۲– پرو: اقامت و کار در این کشور آمریکای جنوبی به مدت ۲ سال پیاپی می تواند فرد را صاحب پاسپورت پروئی بکند. حاملان گذرنامه این کشور نیازی به روادید برای ورود به کشورهای اتحادیه اروپا ندارند.
۳– پاراگوئه: اقامت کوتاه مدت در این کشور طی ۳ سال پیاپی می تواند متقاضی را صاحب گذرنامه پاراگوئه نماید. راه دیگر داشتن سرمایه دستکم ۵۵ هزار دلار در یکی از بانکهای آن کشور است.
۴– سنگاپور: دوسال اقامت دائم در کشور سنگاپور تنها شرط دریافت گذرنامه سنگاپوری است. حاملان این گذرنامه نیازی به روادید برای سفر به ایالات متحده آمریکا یا کشورهای اتحادیه اروپا ندارند.
۵– روسیه:یک سرمایه گذاری در کشور روسیه به مبلغ دستکم ۱۵۸ هزار دلار به مدت ۳ سال می تواند خارجی را صاحب پاسپورت روسیه کند.
۶– بلژیک:اقامت پنج سال در کشور بلژیک متقاضی را صاحب پاسپورت آن کشور می کند. در صورت سکونت یکی از افراد خانواده در کشور یا داشتن شغلی که شخص را به بلژیک مرتبط میکند، اقامت الزامی نیست.
از سوی دیگر، دشوارترین کشورها برای به دست آوردن گذرنامه به ترتیب از سخت ترین عبارتند از:
۱– اتریش: برای دریافت گذرنامه اتریشی ها اقامت ۱۵ تا ۳۰ ساله در کشور اتریش و تسلط بر زبان آلمانی الزامی است.
۲– سوئیس: برای گرفتن پاسپورت سوئیس اقامت قاونی دست کم ۱۰ ساله در آن کشور الزامی است. البته گرفتن اقامت قانونی در سوئیس کار بسیار سختی است.
۳– آلمان: گرفتن پاسپورت آلمانی نیاز به یک دوره اقامت حداقل ۸ ساله در آن کشور و شرکت و قبولی در آزمون شهروندی آلمان دارد که شامل مواد زبان آلمانی، شناخت نظام سیاسی آلمان و عرفهای آلمان می باشد.
۴– آمریکا: اقامت ۵ سال به طور قانونی در کشور آمریکا شرط اصلی برای دریافت پاسپورت آمریکائی است. یک فرد خارجی فقط پس از به دست آوردن گرین کارت می تواند اقامت قانونی در آمریکا داشته باشد که البته دریافت آن نیز خود اصلا کار آسانی نیست. مشارکت در آزمون زبان انگلیسی و سیاست محلی نیز برای دریافت پاسپورت آمریکائی الزامی است.