حسین زمان و یاران در پاریس به ضرب گلوله طرفداران اسلام سیاسی جان دادند!

خون چهار کاریکاتوریست و بقیه روزنامه نگاران شهید پاریسی بیهوده بر زمین نخواهد ماند.
به قلم: کریم احمد
در روایات شیعه آمده است که “حسین ابن علی” امام سوم شیعیان در روز عاشورا خطاب به دشمنان خود گفته است: «اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید». شیعیان معتقدند که نوه پیامبر اسلام پس از این سخنان از سوی لشکریان دشمن که فریاد الله اکبر و لاالله الا الله می کشیدند، به رهبری “شمر ذی الجوشن” محاصره شد و در نهایت او را بر زمین انداختند، کشتند و سرش را از تن جدا نمودند. مهاجمان به او اتهام خروج (قیام) بر علیه حکومت اسلامی و امیر المومنین زمان “یزید ابن معاویه” را زدند.
استفان شاربونیه، سردبیر مجله طنز شارلی ابدو چاپ پاریس که به “شارب” مشهور بود، همواره با قاطعیت درباره چاپ کاریکاتورهای مجله فکاهی ” شارلی ابدو” از پیامبر اسلام دفاع میکرد. او می گفت. «محمد برای من مقدس نیست. من به مسلمانان ایراد نمیگیرم که طرحهای ما برایشان خندهدار نیست. اما من تحت قانون فرانسه زندگی میکنم. تحت قانون قرآن زندگی نمیکنم». اوکه پیرو هیچ دین خاصی نبود به خاطر این سخنان بارها از سوی مسلمانان افراطی و طرفداران اسلام سیاسی تهدید به مرگ شده بود. وقتی بعد از حادثه حمله به دفتر مجله شارلی ابدو در سال ۲۰۱۲ با یک بمب آتش زا، خبرنگار از او پرسید که می ترسد یا نه؟ شارب جواب داد: «ترجیح میدهم ایستاده بمیرم به جای اینکه زانو بزنم و زندگی کنم». این اتفاق برای او رخ داد و ایستاده مرد.
روز چهارشنبه ۱۷ دیماه برابر با ۷ ژانویه۲۰۱۵ دو مهاجم با اسلحه کلاشنیکف سلاح موشک انداز دستی، در حالی که فریاد الله اکبر و لاالله الا الله سر داده بودند به دفتر مجله شارلی ابدو در پاریس حمله کردند و حاضران در این دفتر را به گلوله بستند. آنها به سوی مأموران پلیس هم تیراندازی کردند. شاهدان می گویند که آنها فریاد می زدند که انتقام “محمد” پیامبر اسلام را از دست اندرکاران شارلی ابدو گرفته اند. استفان شاربونیه، دبیر مجله و سه نفر از سرشناسترین کاریکاتوریستهای فرانسه، شش نفر از کارکنان مجله و دو پلیس در این حمله کشته شدند و یازده نفر مجروح گردیدند.
حالا به ظاهر ماجرا تمام شده است. مهاجمین شناسائی گردیدند. یکی از آنها خود را تسلیم کرد و دو تای دیگر پس از یک تعقیب و گریز بزرگ و گروگانگیری و کشتن چند نفر بیشتر، عاقبت توسط پلیس در شمال پاریس شناسائی، محاصره و کشته شدند. چهل و هشت ساعت تمام عده ای انگشت شمار به نام اسلام و جهاد خواب و آرامش را از چشمان مردم پاریس و مناطق اطراف آن گرفتند.
از فردا صبح کم کم ظاهر همه چیز دوباره عادی خواهد شد. پاریس در طول تاریخ خود از این روزها بسیار دیده است. همین هفتاد سال پیش بود که فاشیستهای آلمان این شهر را اشغال کردند و در خیابانهای آن خون ریختند و مغرورانه رژه رفتند. فاشیستهای بد کار مدافع یک ایدئولوژی پوسیده عاقبت رفتند و اثری از ایشان باقی نماند. اما پاریس همچنان زنده است و برای دفاع از آزادی هزینه می پردازد.
خون چهار کاریکاتوریست و بقیه روزنامه نگاران شهید پاریسی بیهوده بر زمین نخواهد ماند. آتشی که طرفداران اسلام سیاسی در پاریس روشن کردند بی گمان تمام اروپا را گرم خواهد کرد و بر دامن خود آنها خواهد افتاد. این قصه سر دراز دارد. روزهای آینده آبستن وقایعی خواهد بود که بی گمان بر آینده سیاسی و افتصادی مردم خاورمیانه و شمال آفریقا تاثیرات شگرفی خواهد گذاشت. همچنان که حمله یازده سپتامبر در آمریکا منشاء تحولات عمده ای برای مردم این مناطق گردید که تا همین امروز هم ادامه دارد و تمام نشده است.