خاورمیانه

سکوت درباره حملات هوائی و کشتار غیر نظامیان در مناطق سنی نشین عراق

یک فرمانده ارتش عراق: نیروهای نظامی از سلاح های مختلفی برای حمله به شورشیان سنی استفاده کرده اند.

به گزارش پناهنده نیوز، جنگنده هائی که  “المالکی” ادعا می کند متعلق به ارتش عراق تحت فرماندهی او هستند، شامگاه سه شنبه ۱۴ مرداد ماه (۴ اوت ۲۰۱۳)  برای بیست وسومین بار بیمارستان مرکزی شهر فلوجه را هدف بمب های بشکه ای حاوی مواد منفجره قرار دادند.

به نقل از منابع پزشکی فلوجه، حمله امشب جنگنده های مالکی به کشته شدن یکی از کارکنان بیمارستان و زخمی شدن پنج تن دیگر منجر شد. به گفته شاهدان عینی، انفجار مهیب بمب های بشکه ای به ویرانی بخش بزرگی از بیمارستان منجر گردید.

دکتر احمد الشامی، رئیس تیم پزشکی مقیم در بیمارستان آموزشی فلوجه ، به شبکه العربیه گفت: “هدف قرار دادن بیمارستان اقدامی عمدی است که با هدف تخلیه شهر از پزشکان و دیگر کادرهای بیمارستان صورت می گیرد“.

او افزود: “متاسفانه هفت ماه است که ما ندای کمک خواهی می کنیم. اما گوش شنوایی نه از داخل عراق و نه در سازمان های بین المللی نیست. وی خواستار مداخله فوری سازمانهای بهداشت و درمان، پزشکان بدون مرز و سازمان صلیب سرخ جهانی برای جلوگیری از بمباران عمدی بیمارستان فلوجه شد.

همچنین هفته گذشته، خبرگزاری فرانسه از کشته شدن ١٧ نفر در یک بمباران هوائی ارتش عراق در اردوگاه جهادی‌های داعش واقع در “جورف السَخر” خبر داده بود. این منطقه در ۶۰ کیلومتری جنوب غربی بغداد واقع است. خبرگزاری فرانسه یادآوری کرده بود  که جسد جسد چند غیر نظامی از جمله  دو کودک و یک زن در میان قربانیان این بمباران دیده شده اند.

یک فرمانده ارتش عراق می گوید که نیروهای نظامی از سلاح های مختلفی برای حمله به این اردوگاه شورشیان سنی استفاده کرده اند.این منطقه بدلیل حضور تجمعات انسانی با مذاهب متفاوت به «مثلث مرگ» معروف شده و همواره، پس از اشغال کشور توسط آمریکا، محل درگیری های متعددی بوده است.

لازم به ذکر است که با شروع  درگیری نظامی در پی  آغاز موشک باران اسرائیل از سوی سازمان فلسطینی حماس که باعث بالا گرفتن خشونت و کشتار بی رحمانه غیر نظامیان در ناحیه باریکه غزه در منطقه مرزی بین مصر و اسرائیل شد، رسانه های جهان ناگهان مسائل عراق را فراموش کردند و با برقراری نوعی سانسور خبری در مورد مسائل آن کشور ، تمام قوای خود را برای پوشش دادن اخبار جنگ اسرائیل و حماس متمرکز نمودند.

مسائل مهمی مانند فشار قومی به مسیحیان عراق و اجبار آنها به ترک خانه و زندگیشان از سوی نیروهای تندروی داعش و بمباران بی امان شهرهای سنی نشین  و کشتار غیر نظامیان عراق از سوی نیروهای نوری المالکی، تقریبا هیچ انعکاس قابل توجهی در رسانه های فارسی زبانی چون بی بی سی فارسی و پرس نیوز نداشته است. در حالیکه بیش از پنجاه درصد اخبار این رسانه ها به مسئله حمله اسرائیل به غزه و محکومیت اسرائیل به خاطر این امر اختصاص دارد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا